Консултантската компания Balkan Services се включи в тазгодишното специализирано индустриално изложение Machtech & Innotech Expo 2024 и участва в професионалното събитие за технологични иновации в промишления сектор Industrial Tech Forum 2024.

Събитието, което се проведе от 1 до 4 октомври 2024 г. в Интер Експо Център е най-голямото международно изложение в България за машини и технологии в металообработката.

Посетителите на фирмения щанд на Balkan Services (зала 1, щанд D9) имаха възможност да научат повече за продуктите и услугите на компанията. Консултантският екип демонстрира функционалностите и предимствата на новото решение, разработено от компанията – готовият ERP софтуер Enterpoint.

Паралелно с международното изложение се проведе едно от най-значимите събития за професионалистите в промишления сектор, посветено на нововъведения в индустрията - Industrial Tech Forum 2024. В зала Витоша на Интер Експо Център събитието събра лектори от страната и чужбина, които през целия ден представяха различни технологични иновации с индустриално приложение.

Екипът на Balkan Services участва с презентация,

посветена на услугите на компанията, с акцент върху ERP решението Enterpoint, като обвърза неговото представяне с приноса на поколенията X и Z при неговото създаване.

Темата ни е свързана както с поколенията, така и с опита, който придобихме през изминалите 18 години при внедряването на редица решения при различни клиенти в различни индустрии. Нашата важна цел е да приложим това ноу-хау, да виждаме подводните камъни и да водим партньорите си така, че те да ги избегнат“, сподели Бояна Ликоманова, Head of Business Solutions & Consulting в Balkan Services.

Повече за отправната точка - Enterpoint, от която могат да стартират производствените и дистрибуторските компании, обмислящи интегрирането на ERP система в своя бизнес, разказа Сузана Петкова, ERP консултант в Balkan Services.

„В този инструмент събрахме изпитните методи, добрите практики и богатия опит на екипа на Balkan Services, а нашия отпечатък като поколение, което иска всичко да става бързо е отразен във времето, което отнема внедряването на ERP решението – 1 месец“, обобщи Сузана Петкова.   

Ако сте пропуснали шанса да се включите в Industrial Tech Forum 2024 можете да изгледате видео от участието ни: